the heirs

simalunnie
The Heirs, benim en sevdiğim dizidir. Diziyi beş veya altı kez izledim. Mükemmel ötesi bir dizi. Özellikte okul konulu dizi seviyorsanız izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Şunu da vurgulamak isterim ki Lee Min-Ho, Park Shin-Hye ve Kim Woo-Bin'nin oyunculuğu kelimenin tam anlamı ile mükemmel! Konusu ise Amerika da karşılaşan Kim Tan (Lee Min-Ho) ve Cha Eun-Sang (Park Shin-Hye) farklı sosyal sınıftalar ve bir olay yüzünden Kore'de sadece zenginlerin gittiği bir okula gider Cha Eun-Sang. Bunun üzerine olaylar gelişir. Krystal Jung benim en sevdiğim tiplemelerden birisidir.

k-pop

btsdaily
ANS
k-pop
ANS Entertainment çatısı altında kurulan grup, 2019'da “Boom Boom” adlı albümleriyle ilk çıkışını yaptı. Grubun konsepti ise masumiyet ve girl crush (kızların bile hayran olduğu şey demek). Grubun müzikal yolculuğu maalesef çok kısa sürdü. Bu yıl Haena dışındaki tüm üyeler, grubun fancafe hesabından acenteleriyle olan sözleşmelerini feshettiğini ve grubun dağıldığını duyurdu. Ayrıca, ajansın tüm çalışanlarının Mart ayında işten çıkarıldığını da bildirdi.

ANS grup üyeleri:
– Lina (lider vokalist)
– J (lider Rapçi, vokalist)
– Royeon (lider vokalist)
– Dalyn (ana Rapçi, vokalist)
– Raon (vokalist)
– Bian (ana vokalist)
– Dam I (vokalist)
– Haena (vokalist, maknae)

18 vs 29

KORESÖZLÜK
Hye-chan, popüler bir film yıldızı olan Sang-yeong'un 29 yaşında mutsuz bir karısıdır. Boşanma davası açmaya giderken, bir trafik kazası hayatını büyük ölçüde değiştirir. Hye-chan, 29 yaşındaki aynı kadın olarak iyileşir, ancak hala on sekiz yaşında olduğunu düşünür! Sang-yeong (çocukluktaki düşmanı) ile evli olduğuna inanamasa da, onların çocuksu tartışmaları kayıp aşklarını yeniden alevlendirir. Sang-yeong, Kore'de yakışıklı, kendini ifade eden ve başarılı bir film yıldızıdır. Ailesinin kötü şöhretli geçmişi nedeniyle, önce ılık ve duygusuz görünür, ancak ruhunun derinliklerinde oldukça savunmasız kalır. Hye-chan ile şiddetli bir tartışmanın ayrılık tehditleriyle sonuçlanmasından sonra, kocasının ayrılık taleplerini yerine getirmek için evden ayrılır ama şaşırtıcı derecede farklı bir zihin yapısıyla geri döner... Görünüşe göre hafızasının son on bir yılı elinden alınmış!
18 vs 29

night light

klip queen
Seo Yi-Kyung ( Lee Yo-Won ) hırslı bir şekilde kendi imparatorluğunu kurmak istiyor. O sakin ve aynı zamanda tutkulu. Açgözlülüğün günah olduğuna inanmıyor. Park Gun-Woo ( Jin Goo ) iyi bir görünüme sahiptir ve büyük bir şirketi işleten zengin bir aileden gelmektedir. Seo Yi-Kyung onun ilk aşkıdır ve hala ona aşıktır. Lee Se-Jin ( Uee ) fakir bir geçmişe sahiptir. İçinde bulunduğu durumdan umutsuzca kaçmak ister.
night light

lee min-ho dizileri

minny
Personal Taste
Personal Taste

Tür: Komedi, Dram, Romantik
Yapım Yılı: 2010
Bölüm Sayısı: 16 Bölüm
IMDb Puanı: 7,4
2010 yılının sürpriz hit dizilerinden biri olan Personal Taste, gerçek aşkı en beklenmedik yerlerde bulduğunu kanıtlayan komedisi ile yüksek reytingler ve büyük hayran kitlesine sahip oldu. Tuhaf ve güvensiz Gaein, babasının ünlü “eski dünyası”nda tek başına yaşamaktadır. Lee Min Ho'nun sempatik ve eğlenceli sahnelerini izleyeceğiniz Personal Taste'e bir şans vermelisiniz.

yumis cells

KORESÖZLÜK
Yu-Mi ( Kim Go-Eun ) sıradan, bekar bir çalışan kadındır. Duygularını ifade etmekte iyi değildir. Romantik ilişkisi ve işi sayesinde bir insan olarak büyür ve günlük yaşamında mutluluk bulur. Yu-Mi'nin beyninde aşk, şiddet, mantık, iyi ve kötü gibi farklı duyguları temsil eden hücreler vardır. Beynindeki bu minik hücreler onun için aktif olarak çalışır. Duyguları ve sorunlarıyla ilgilenirler.

k-pop

btsdaily
LOONA
k-pop
LOONA, Blockberry Creative ve Polaris Entertainment tarafından kurulan bir k-pop kız grubu. 2016'da grup olarak çıkış yapmadan önce üyeler solo şarkılarıyla çıkış yaptı. Daha sonra grup olarak 2018'de “Favorite” ve “Hi High” ile çıkış yaptılar. Bu zamana kadar 8 ödül alan LOONA kpop kız grupları arasında gizemli bir grup olarak kabul ediliyor. Grubun son derece kalabalık olduğunu da söyleyelim: HeeJin, HyunJin, HaSeul, YeoJin, ViVi, Kim Lip, JinSoul, Choerry, Yves, Chuu, Go Won ve Olivia Hye

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol