shadow beauty

KORESÖZLÜK
Ae-Jin ( Shim Dal-Gi ) bir lise öğrencisidir. Öğrenciler ona çirkin diyor ve onlar tarafından zorbalık ediliyor. Okulda sahip olduğu tek arkadaşı Jin-Sung'dur ( Yang Hong-Seok ). Ae-Jin'in de kimsenin bilmediği bir sırrı vardır. Sırrı, 770.000'den fazla takipçisi olan ünlü ve popüler sosyal medya fenomeni Genie olmasıdır. Ae-Jin, fotoğraflarını photoshoplayarak ve ardından onları Genie olarak sosyal medyada yayınlayarak özçekimlerinin güzel görünmesini sağlıyor.

Bir gün, Ae-Jin bir kısa mesaj ve kendisinin dokunulmamış bir fotoğrafını alır. Bu kişi Ae-Jin'in Cin olduğunun farkındadır.

eum moon-suk

KORESÖZLÜK
Profil
İsim: Eum Moon-Suk
Hangul: 음문석
Aşama Adı: SIC
Doğum: 7 Aralık 1982
Doğum yeri: Güney Kore
Yükseklik:
Kan grubu:
Facebook: Monsterzsic
Instagram: monsterz_sic
Twitter: Sicman82
notlar
SIC sahne adıyla bir şarkıcı olarak sahne alıyor.

Filmler
Boru Hattı (2021) - Jeobsae
Düğün Gününüzde | Neoui Gyeolhonsik (2018) - Amerikan futbolu takımı kıdemli
Gizli Atama | Gongjo (2017) - corpsman 4

Drama dizisi
Merhaba ben! | Annyeong? Hayır! (KBS2 / 2021) - Anthony
Arka Sokak Çaylak | Pyeonuijeom Saetbyeoli (SBS / 2020) - Han Dal-Sik
Bana Ne Gördüğünü Anlat | Bondaero Malhara (OCN / 2020) - Kang Dong-Sik
Ateşli Rahip | Yeolhyeolsaje (SBS / 2019) - Jang-Ryong
Fısıltı | Gwitsotmal (SBS / 2017) - Baek Sang-Goo'nun astı

Ödüller
En İyi Yeni Erkek Oyuncu (" The Fiery Priest ") - 2019 SBS Drama Ödülleri - 31 Aralık 2019

the great shaman ga doo shim

KORESÖZLÜK
Ga Doo-Shim ( Kim Sae-Ron ) 18 yaşında bir lise öğrencisidir. Doğduğundan beri kaderi bir şaman olmaktı. Kötü ruhları yok etmek için bir şaman. Ga Doo-Shim kaderini reddeder ve normal bir hayat sürmeye çalışır. Yeni bir liseye transfer olur ve Na Woo-Soo ( Nam Da-Reum ) ile tanışır .

Na Woo-Soo, varlıklı bir aileden gelen, yakışıklı bir görünüme sahip ve akademik olarak üstün olan bir lise öğrencisidir. Huzurlu ve sıradan bir hayatı var, ama bu Ga Doo-Shim'in görünümüyle değişiyor. Kötü ruhları görmeye başlar. Ga Doo-Shim ve Na Woo-Soo gizemli vakalara karışır ve kötü ruhlara karşı savaşır.

seo ji-soo

KORESÖZLÜK
Seo Ji Soo, 11 Şubat 1994'te doğan Güney Koreli bir şarkıcı ve aktris. Kasım 2014'te K-pop kız grubu Lovelyz'in bir üyesi olarak çıkış yaptı ve “Girls' Invasion” albümünü yayınladı. O zamandan beri 2015 yılında “Real Men: Season 2” dahil olmak üzere çeşitli V varyete şovlarında yer aldı. Oyunculuğa ilk çıkışını 2019 drama dizisi “One Fine Week”te başrol oynayarak yaptı.

dizi önerileri (okul konulu)

btsdaily
To The Beautiful You (IMDb Puanı: 7.3)
2012 yapımı 16 bölümlük bu okul konulu Kore dizisinde Sulli Choi, Kwang-Hee Hwang ve Ji-won Kim başrolleri paylaşan isimler. Dizi Amerika'da yaşayan Koreli kız Goo Joo Hee'nin bir gün televizyonda atletizm yarışması izlerken gördüğü Kang Tae Joon'a aşık olmasını ve onu idolü olarak alışını anlatıyor.
dizi önerileri (okul konulu)

kore dizileri

btsdaily
She was pretty
kore dizileri
IMDb Puanı: 7,7
Yapım Yılı: 2015

Çirkin geçen çocukluk dönemlerinin ardından büyüyerek çekici bir erkek haline gelen Ji Sun-joo ile küçüklüğünde çok güzel bir kız olan fakat büyüyünce çirkinleşen Ji Sung-joon'un küçüklüklerinden, yetişkinlik hallerine uzanan hikayeyi konu ediniyor.

film

btsdaily
The Man From Nowhere (2010) - IMDB Puanı: 7,8

Aksiyon, dram ve gerilim türündeki filmin yönetmenliği Jeong-beom Lee yaptı. Filmde Tae-sik adında genç bir erkeği etkilemeye çalışan So Mi'nin, annesi uyuşturucu batağındadır ve bir gün uyuşturucu çaldığı için mafya üyeleri tarafından öldürülür. So Mi ise organ kaçakçıları tarafından kaçırılır. Bir zamanlar hapiste de yatmış olan ve şimdi bir rehin dükkanında yalnız yaşayan Tae-sik, So Mi'yi organ kaçakçılarının elinden kurtarmak için büyük bir mücadeleye girişir.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ JIMIN•
Gerçek adı: Park Ji Min (박지민)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı
Doğum tarihi: 13 Ekim 1995
Bucu: Terazi
Boyu: 1.74 cm
Kilosu: 60kg
Kan grubu: A
Doğum yeri: Busan
Kardeşleri: Bir küçük erkek kardeşi var.
Hobisi: Fırsat bulduğunda hiçbir aktivitede bulunmadan dinlenmek.
Eğitimi: Busan Sanat Lisesi ve Global Cyver Üniversitesi
Favori sayısı: 3
En sevdiği renkler: Mavi ve siyah
En sevdiği yemekler: Domuz eti, ördek, tavuk, meyveler ve yine domuz etinden yapılan acılı “Kimchi Jjigae” isminde bir Kore yemeği.
k-pop

dali and cocky prince

KORESÖZLÜK
Küçük bir çocukken, Moo Hak pazarda bir seyyar satıcı olarak büyüdü. Cahil olmasına rağmen iradeli ve para kazanmayı biliyor. Şu anda ailesinin küçük bir gamjatang lokantası olarak başladığı küresel bir restoran zinciri olan Dondon F and B'nin genel müdürüdür. Ancak, onurlu değildir ve sadece parayı önemser. Sanat galerisi işleten üst sınıf bir ailenin tek kızı ve çocuğu Da Li ile tanışır. O şeyler hakkında derin derin bilgiye sahiptir. Babasının ani ölümü nedeniyle iflasla karşı karşıya kalır ve zor bir hayata başlar. Moo Hak ve Da Li, sanat galerisinde alacaklı ve borçlu olarak bir ilişkiye başlar. Bu iki zıt kutup birbirini anlayıp aşık olacak mı?

dizi

btsdaily
Rich Man
dizi
Sevilen Kore komedi dizisinde Seoul'deki Next IN adında bir şirketin CEO'su olan Lee Yoo-chan (Kim Jun-myeon) hırslı ve zeki bir patrondur fakat insanların yüzlerini hatırlamada güçlük çekmektedir.

Kim Bo-ra (Ha Yeon-soo) ise ailesini başarısıyla gururlandıran fakat iş bulmakta güçlük çeken üniversite öğrencisi genç bir kızdır.

Lee Yo-chan ve Kim Bo-ra'nın yolları kesişir ve komedi dolu romantizm başlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol