born again

KORESÖZLÜK
"Born Again", reenkarnasyon ve kader yoluyla 1980'lerde ve tekrar günümüzde yer alan 2 erkek ve 1 kadının hikayesini anlatıyor.

1980'lerde, Kong Ji-Cheol ( Jang Ki-Yong ), babası gibi şeytani olmak için kaderini reddeder. Günümüzde Cheon Jong-Beom ( Jang Ki-Yong ) bir tıp fakültesi öğrencisidir.

1980'lerde Jung Ha-Eun ( Jin Se-Yun ) dilate kardiyomiyopatiden muzdariptir. İkinci el kitapçı "Old Future"ın sahibi. Günümüzde Jung Sa-Bin ( Jin Se-Yun ) bir arkeoloji eğitmenidir. İsimsiz evcil hayvanları sıcak tutar ve hikayelerini çözer. O isimsiz kalıntıların sırrı ortaya çıkıyor.

1980'lerde Cha Hyeong-Bin ( Lee Soo-Hyuk ) sadece bir kişiyi seven bir dedektiftir. Günümüzde, Kim Soo-Hyeok ( Lee Soo-Hyuk ), kalıtsal bir suç genine inanan bir savcıdır.

kore dizileri

btsdaily
Creating Destiny

Başrol kızımız Avustralya'da yaşayan Amerika'da okumuş bir kız ve ailesinin zoruyla Kore'ye bir nevi beşik kertmesi diyebileceğimiz adamla tanışmaya gelir.

suits

korean
iş hayatımda tavsiyelerini aldığım çok sevdiğim kore dizisi. Artık yaptığın işi değil kendini pazarlamaktan geçiyor işler. suits dizisi kişisel gelişim dersi gibi birşey.

dizi önerileri (okul konulu)

esma
Genellikle okul konulu dizi sevenler için:
- Extraordinary You (lise)
- School 2017 (lise)
- School 2015 (lise)
- True Beauty (lise)
- My ID is Gangnam Beauty (üniversite)
- Cheese On The Trap (üniversite)
- Boys Over Flowers (lise)
- Playfull Kiss (lise)
En ünlüleri bu diziler. Keyifli seyirler.
1

secret

KORESÖZLÜK
Sung-Ryeol ( Cha Seung-Won ) şiddet suçlarından sorumlu bir dedektiftir. Meslektaşının karısıyla bir ilişkisi var ve kendi oğlunu bir trafik kazasında kaybetmesinin nedeni bu. Suçluluk içinde ama karısı Ji-Yeon'a ( Song Yoon-A) açıklayamıyor.), o gün neler olduğunu ve neden yurt dışına gitmeye karar verdiğini. Ji-Yeon bir gün beklenmedik ve güvensiz bir şekilde eve gelir ve Sung-Ryeol'un merakını en üst düzeye çıkarır. Ertesi gün, Sung-Ryeol bir cinayet mahallini araştırırken karısına dair ipuçları veren izler bulur. Karısının davayla bağlantılı olduğunu varsayıyor ve onun bir şüpheli olarak tanımlanmasını engellemek için elinden geleni yapıyor. Kimliği belirsiz bir adam, Ji-Yeon'un işin içinde olduğunu bildiğini iddia ederek ve para istediğinde ortaya çıktığında, Ji-Yeon'un ona herhangi bir gerçeği söylemeyi reddetmesi durumu daha da kötüleştirir.

k-pop

btsdaily
4Minute
k-pop
4Minute, Cube Entertainment tarafından 2009'da kurulan bir k-pop kız grubu. “Hot Issue” adlı teklileriyle ilk çıkışını yapan grup, daha sonra ilk mini albümü “Muzik” adlı şarkısıyla ödül aldı. Grup, 2016'da dağılana kadar toplamda 8 ödül kazandı. Ayrıca televizyon şovları ve belgeselleri yayımlanan 4Minute grubu, 7 yıllık kariyer hayatına Japon ve Kore dillerinde pek çok şarkı sığdırdı.

4Minute grup üyeleri:
– Ji Yoon (lider Rapçi, ana vokal)
– HyunA (ana Rapçi)
– Ji Hyun (lider, alt vokal)
– Ga Yoon (ana vokal)
– So Hyun (alt vokal)

dizi

btsdaily
Her Private Life, IMDb puanı: 7.7
dizi
Bir sanat galerisinde küratör olarak çalışan Sung Deok-Mi, işten kalan zamanlarında fangirl olarak etkinliklere katılır ama fangirl olduğunu gizler. Deok-Mi'nin patronunun Ryan olmasıyla işler değişir.

k-pop

btsdaily
•BTS ÜYESİ V•
Gerçek adı: Kim Tae Hyung (김태형)
Gruptaki görevi: Vokal, dansçı, visual
Doğum tarihi: 30 Aralık 1995
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.79 cm
Kilosu: 62 kg
Kan grubu: AB
Doğum yeri: Daegu'da doğdu fakat kısa bir süre sonra ailesi Geochang'a taşındı. Seoul'a yerleşene kadar da tüm hayatını bu şehirde geçirdi.
Kardeşleri: Bir kız kardeşi bir de erkek kardeşi var.
Hobisi: İnternetten kimsenin daha keşfetmediği yeni şarkılar aramak ve onları dinlemek.
Eğitimi: Kore Sanat Okulu ve Global Cyber Üniversitesi
Favori sayısı: 10
En sevdiği renk: Gri
En sevdiği yemekler: İçine bonfile koyularak yapılan bir noodle olan “Japchae” isminde özel bir Kore yemeğini çok seviyor. Ayrıca içinde et olan her yemeğe bayılıyor.
k-pop

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol